Direktlänk till inlägg 18 juli 2017

Så uttråkad.

Av Anni - Tisdag 18 juli 17:02

Vissa dagar känner jag ingen lust till något alls. Känns det igen? Vad gör man då om inte sitter vid datorn mest hela dagen eller ligger i soffan och tittar på TV. Det får man väl? Man kan ju inte vara på topp varenda dag.


Nu har jag börjat på nytt att blogga här, det var ett tag sedan. Jag är så förbenat velig, vet inte vad jag vill. Som detta med att ändra matlivsstil ... det går bara inte. Jag vill men ändå inte. Jag är född i fiskarnas tecken och vad jag läst så har vi lite från alla tecken i oss. Inte konstigt att man är som man är.


Okej, du får ha det så bra. Vi hörs väl av i en kommentar?

//Anni


 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

Måndag 4 sept 10:09

Hej! Tack för bra tips om var man köper stödstrumpor. De av Bambu lockar mig, har du provat? Läst din blogg lite här och där och tycker du skriver så lugnt och sansat. Undrar var du bor som tydligen har så bra cykelvägar ;-) Ha det nu så gott!

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anni

Måndag 4 sept 10:54

Tack för fin kommentar, det är alltid roligt att få lite uppskattning för det man gör. Har inte läst din men nu ska jag :)
Jag bor i Malmö i ett ytterområde och här är så fina cykelvägar överallt och så mycket grönska. Tyvärr händer det oroligheter men det får man ta, det händer ju numera överallt.
Ha det gott, vi hörs kanske av igen?
//Anni

 
Linda

Linda

Torsdag 7 sept 09:31

Jag har också läst lite här och där och precis som skogsfrun på dal, så gillar jag också din blogg. Nu ska jag läsa vidare några inlägg till innan jag kilar vidare. Ha en bra dag!

http://https://www.strumpbutiken.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anni - Måndag 20 nov 10:13

Veckan börjar bra ... med en efterlängtad sol! Visst blir man lite piggare när solen lyser efter mörka och regniga dagar?    Idag står inte mycket på min agenda, det jag ska göra är att cykla och handla lite, skriva adresser på mina egengjorda ju...

Av Anni - Söndag 19 nov 08:43

Snö i norr och regn i söder. Jag föredrar snö.   Trevlig söndag!     ...

Av Anni - Söndag 19 nov 08:31

Nu har vi haft vintertid ett tag men min kropp går på sommartid fortfarande. Jag blir så himla trött redan vid 21 men som vintertid är ju klockan 22 och då var det dags för mig att gå till sängs.    Igår började jag titta på James Bonds Spectre s...

Av Anni - Söndag 19 nov 08:21

Jag läser om höjd pensionsålder tlll 67. Om jag hade ett bra och trivsamt arbete hade jag inte satt någon tid att sluta arbeta utan fortsatt så länge det var roligt. Det är så himla åldersfixerat i Sverige. Låt den som vill och kan och orkar jobba så...

Av Anni - Lördag 18 nov 11:04

Jag tittar på Idol för jag tycker om att se hur ungdomarna utvecklas under denna pressade period också  gillar jag musik såklart.  Jag blir lite konfunderad av hur stylisterna klär ungdomarna. Ibland passar det inte in till själva framförandet och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se