Direktlänk till inlägg 18 juli 2017

Så uttråkad.

Av Anni - 18 juli 2017 17:02

Vissa dagar känner jag ingen lust till något alls. Känns det igen? Vad gör man då om inte sitter vid datorn mest hela dagen eller ligger i soffan och tittar på TV. Det får man väl? Man kan ju inte vara på topp varenda dag.


Nu har jag börjat på nytt att blogga här, det var ett tag sedan. Jag är så förbenat velig, vet inte vad jag vill. Som detta med att ändra matlivsstil ... det går bara inte. Jag vill men ändå inte. Jag är född i fiskarnas tecken och vad jag läst så har vi lite från alla tecken i oss. Inte konstigt att man är som man är.


Okej, du får ha det så bra. Vi hörs väl av i en kommentar?

//Anni


 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

4 september 2017 10:09

Hej! Tack för bra tips om var man köper stödstrumpor. De av Bambu lockar mig, har du provat? Läst din blogg lite här och där och tycker du skriver så lugnt och sansat. Undrar var du bor som tydligen har så bra cykelvägar ;-) Ha det nu så gott!

http://barasaras.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anni

4 september 2017 10:54

Tack för fin kommentar, det är alltid roligt att få lite uppskattning för det man gör. Har inte läst din men nu ska jag :)
Jag bor i Malmö i ett ytterområde och här är så fina cykelvägar överallt och så mycket grönska. Tyvärr händer det oroligheter men det får man ta, det händer ju numera överallt.
Ha det gott, vi hörs kanske av igen?
//Anni

 
Linda

Linda

7 september 2017 09:31

Jag har också läst lite här och där och precis som skogsfrun på dal, så gillar jag också din blogg. Nu ska jag läsa vidare några inlägg till innan jag kilar vidare. Ha en bra dag!

http://https://www.strumpbutiken.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anni - Torsdag 11 jan 07:55

Om du tycker att dina pengar rinner mellan fingrarna föreslår jag att du börjar ta hand om din ekonomi med att börja budgetera. Själv har jag gjort en mall och jag budgeterar hela året, bokför alla mina kommande utgifter för att se vad jag har på kon...

Av Anni - Torsdag 11 jan 07:51

   

Av Anni - Torsdag 11 jan 07:36

Godmorgon på er!   Jag har börjat lägga mig vid 22 och då vaknar jag vid 06, det är lite trist för dagen blir så lång. En gång i tiden började jag med att lägga mig vid samma tid sju dagar i veckan (22) och det innebar att jag sov så många timmar...

Av Anni - Onsdag 10 jan 16:38

Ikväll börjar Sveriges Mästerkock på 4an. Det är alltid lika roligt att titta på, både med vuxna som lagar mat och när barnen lagar mat.  ...

Av Anni - Onsdag 10 jan 16:23

När jag bar den tunga kartongen igår med mina varor från Ikea skrev jag att den vägde 79 kg. Jag måste ha fått hjärnsläpp för den vägde enligt Postnords anteckningar 9 kg men var 79 cm hög, som en kub. Det var skillnad det ... men det kändes som 79 k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se