Direktlänk till inlägg 5 september 2017

En ny fas i livet.

Av Anni - Tisdag 5 sept 12:05

Jag har slutat köpa bröd. Bjuds jag på en macka äter jag. Jag trodde jag skulle sakna denna långlivade följeslagarare men det gör jag inte alls. Däremot har jag bytt till fullkornsrån för lite att tugga på måste man ju ha.


Lchf har jag testat men där finns alltför många förbud och skuld. Jag brukar läsa lite på kolhydrater i fokus och det skrivs ofta om hur skyldiga folk känner sig för att dom ätit för mycket av kolhydrater. Så ska det inte vara.

Skulle jag välja så skulle det få bli Viktväktarna, där finns inga förbud (som man oftast trillar dit på), där är allt tillåtet ... inom vissa gränser. 

Ris och bröd använder jag inte längre men godis och annat gott äter jag till helgen. Jag är ingen fanatiker utan äter det jag tycker om och trivs med det. 


I flera år och då menar jag i flera år åt jag färdigfrysta rätter men ville få ett slut på det nu (man blir så mycket klokare när man blir äldre hihi) så nu kör jag lättvarianten med sallad och paj ett tag. Jag hittade ett recept på pizzapiroger, dom ska jag göra och frysa in och ta fram när jag känner för det.

Att laga mat till mig själv är inget kul men om barn och barnbarn kommer då är det kul att hitta på något gott. Jag är sällan hungrig numera men äter ändå för att det är gott och för att jag måste få mat i mig. 

Tappar man aptiten när man blir äldre?


Bildresultat för mat 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anni - Måndag 20 nov 10:13

Veckan börjar bra ... med en efterlängtad sol! Visst blir man lite piggare när solen lyser efter mörka och regniga dagar?    Idag står inte mycket på min agenda, det jag ska göra är att cykla och handla lite, skriva adresser på mina egengjorda ju...

Av Anni - Söndag 19 nov 08:43

Snö i norr och regn i söder. Jag föredrar snö.   Trevlig söndag!     ...

Av Anni - Söndag 19 nov 08:31

Nu har vi haft vintertid ett tag men min kropp går på sommartid fortfarande. Jag blir så himla trött redan vid 21 men som vintertid är ju klockan 22 och då var det dags för mig att gå till sängs.    Igår började jag titta på James Bonds Spectre s...

Av Anni - Söndag 19 nov 08:21

Jag läser om höjd pensionsålder tlll 67. Om jag hade ett bra och trivsamt arbete hade jag inte satt någon tid att sluta arbeta utan fortsatt så länge det var roligt. Det är så himla åldersfixerat i Sverige. Låt den som vill och kan och orkar jobba så...

Av Anni - Lördag 18 nov 11:04

Jag tittar på Idol för jag tycker om att se hur ungdomarna utvecklas under denna pressade period också  gillar jag musik såklart.  Jag blir lite konfunderad av hur stylisterna klär ungdomarna. Ibland passar det inte in till själva framförandet och ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se